Bedrijfsadviseur Amsterdam


Via ons administratiekantoor in Amsterdam bieden we advies en begeleiding voor de MKB'er. Hierbij kun je denken aan zaken als complexe overnames, personeelsplanningen, groei/krimp en nog veel meer. Tevens kunnen wij fungeren als onafhankelijk bedrijfsadviseur voor een gedegen advies bij zeer complexe vraagstukken.

Wij leveren een waardevolle bijdrage bij:

Bedrijfscoach in Amsterdam

Wil je jouw bedrijf laten groeien en ben je DGA, of heb je een onderneming in de regio Amsterdam? We zijn er om je te ondersteunen en te adviseren. Cijfers van de onderneming worden onder begeleiding van een van onze consultants met de directie besproken. We kijken samen of er aanpassingen kunnen worden gedaan in de bedrijfsstrategie en bepalen of marges en de winst kunnen worden vergroot. Ook geven wij belastingadvies, marketingsadvies, kijken we naar de personeelszaken en komen de financieringen aan bod. Met onze steun ben je klaar voor de groei van je bedrijf!

Bij het OAMKB werken we enkel met senior adviseurs. Deze adviseurs bieden een perfecte service, gebaseerd op hun ervaring en ruime kennis. Geen vraag is te complex. Een hoge mate van complexiteit is voor hen juist een uitdaging en gaan deze daarom dan ook graag aan. Onze consultant is op de hoogte van jouw situatie, zowel zakelijk als privé. Hierdoor is de adviseur in staat om alle risicofactoren juist te bepalen. Vervolgens kan er voor ieder risico een passende oplossing worden gezocht. We gaan systematisch en hierdoor effectief te werk. Wil je dat de consultant de regie op zich neemt? Dan kunnen de belastingadviseur, notaris en advocaat nog effectiever werken en zodoende kosten besparen. Mogen wij je vertellen wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Heb je behoefte aan bedrijfsadvies in Amsterdam? Vraag dan vandaag nog een geheel vrijblijvende een offerte aan.

 

 

Nu meer weten!