Oplossingen op maat

Problemen kennen we bij OAMKB niet. Wij denken namelijk in oplossingen en onze medewerkers zullen er dan ook alles aan doen om samen met jou de beste oplossingen voor jouw onderneming te vinden. Wij helpen met het vinden van oplossingen voor de volgende gebieden:

Onze juridische ondersteuning wordt verzorgd door zeer ervaren HBO juristen. Zij staan ons bij in het adviseren en ondersteunen van de bedrijven waar wij voor werken. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf in Amsterdam en omgeving altijd het beste advies krijgt.

Het uitbesteden van je boekhouding aan ons administratiekantoor in Amsterdam levert je een flinke besparing op. Met onze hulp spaar je de kosten voor een boekhouder in Amsterdam uit. Kies je liever voor het gedeeltelijk uitbesteden van de boekhouding voor je bedrijf? Uiteraard is dit ook mogelijk. Jij hebt de regie! Samen kunnen we bijvoorbeeld een boekhoudpakket samenstellen dat je zelf bijwerkt, of wij doen dat voor je. De mogelijkheden zijn eindeloos bij OAMKB. We hebben ons eigen accountantskantoor in Amsterdam, maar kunnen ook prima samenwerken met de accountant die je wellicht al hebt. De keuze is aan jou.

Alle diensten die wij leveren op iedere mogelijk locatie, zijn van een hoogstaand niveau. Jij krijgt de beschikking over een persoonlijke adviseur, waarbij je altijd terecht kunt. Deze professionele hulp is altijd bereikbaar via Skype, Google Hangout, telefoon of per e-mail. Zo besparen we onnodige reistijd en kunnen we op ieder moment beschikbaar zijn. Natuurlijk kun je ook buiten de regio Amsterdam gebruik maken van onze diensten. Laten we starten met het overzichtelijk maken van je boekhouding! Zo zien we snel op welke zaken je kunt besparen. Daarna bepaal jij wat jouw prioriteiten zijn.

Bekijk hoe online accountancy jou kan helpen door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Of probeer onze service gratis uit!