Partner aan je zij

Alle OAMKB-professionals zijn zelf ondernemer. Zij hebben plezier in het bijstaan van andere ondernemers en voelen zich stuk voor stuk persoonlijk betrokken bij hun klanten. Daarom zijn ze altijd bereikbaar voor een persoonlijk gesprek, een telefoontje, een mail of Twitter, Facebook en Whatsapp.

Nu meer weten!

 

Accountantskantoren Amsterdam, Noord-Holland

OAMKB heeft op meerdere locaties accountantskantoren in Amsterdam en Noord-Holland. Afhankelijk van waar je woont, waar je onderneming gevestigd is of waar je vaak komt, kan het aantrekkelijker zijn om bij een van mijn collega-accountants en -adviseurs langs te gaan. Het accountantskantoor van mijn collega Frans bijvoorbeeld, is gevestigd op de Haarlemmer Houttuinen 305 in Amsterdam. Komt dat je beter uit? Via zijn website kun je contact met hem opnemen: www.onlineadministratiemkbamsterdam.nl.

Een stukje verder dan Noord-Holland vind je Peter van Kleef, die werkt vanuit Hilversum en Almere. Zijn website vind je hier: www.accountantmkbalmere.nl.

Meer partners van OAMKB vind je op https://www.onlineaccountantsmkb.nl/partner-aan-je-zij.html. Voor vragen neem je natuurlijk gewoon contact met ons op.